Termeni și condiții

Site-ul https://esamedskin.ro este proprietatea WDM MedSkin SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J24/2181/2022 și Cod Unic de Înregistrare 47077108, având sediul în Baia Mare, Aleea Mărăști, 16A, sp.com. 2. Contact: (0774) 061 283

Site-ul https://esamedskin.ro reprezintă activitatea companiei noastre și informarea utilizatorilor cu privire la serviciile oferite, iar accesarea acestuia se face în conformitate cu legile în vigoare și cu Termenii și Condițiile prezentate și acceptarea lor.

1. Textele sau imaginile prezentate pe site sunt cu caracter informativ și nu țin locul unei consultații medicale sau de altă specialitate. Pentru orice daună sau prejudiciu de orice natură rezultat din utilizarea informației prezentate cu caracter informativ, WDM MedSkin SRL nu își asumă responsabilitatea. Recomandăm efectuarea unei consultații de specialitate.

2. Sigur că ne străduim să păstram acuratețea informației prezentate pe site, dar admitem că pot surveni unele erori, atât cât legea permite.

3. În unele situații pot apărea pe site-ul nostru linkuri spre alte site-uri, iar pentru acestea, WDM MedSkin SRL nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul lor sau daunele de orice natura survenite în urma acestora. 4. Prin utilizarea site-ului https://esamedskin.ro și oferirea datelor cu caracter personal sunteți de acord cu publicarea pe site a recenziilor oferite de dumneavoastră.

5. Nu intra în responsabilitatea noastră funcționarea defectuoasă a site-ul cauzată de serverele care îl găzduiesc, conexiunea la internet sau de orice altă natură.

6. WDM MedSkin SRL poate să actualizeze sau sa modifice unele informații sau secțiuni din Termeni și Condiții care vor apărea imediat pe acest site fără a anunța în prealabil acest lucru.

7. Ne rezervam dreptul de a întrerupe temporar sau permanent funcționarea acestui site, fără a anunța în prealabil dacă acest lucru nu este posibil.